Top čtyři hodinky z Baselworldu, které musíte nosit na ruce

Už jste slyšeli o Baselworldu? Jedná se snad o nejsledovanější veletrh hodinek a šperků na světě. I když i tento veletrh samozřejmě zažil své krušné chvíle, neznamená to, že upadl v zapomnění. Naopak. Svět se na tento veletrh plný převážně hodinek dívá velmi optimisticky a lidé si zde kupují hodinky, které jen tak někde nejsou k dostání. I když bychom mohli vyjmenovat desítky hodinek, které se vyplatí v Baselworldu pořídit a nosit na ruce, vyjmenujeme top čtyři hodinky, které jsou nejžádanější a nejlepší.  

Hodinky jsou bezesporu nedílnou součástí dokonalých outfitů. V současné době bez hodinek není look kompletní, proto mějte po ruce minimálně jedny hodinky, které budou vaším každodenním parťákem. V případě, že hodinky zatím nevlastníte, vyberte si z našich čtyři tipů hodinek z Baselworldu, které jednoznačně na ruce musíte mít.  

Breiting Navitimer Ref. 896 1959 Re-Edition 

Pokud milujete takovou tradiční klasiku, která je něčím ojedinělá, sáhnete po hodinkách Breiting Navitimer Ref. 896 1959 Re-Edition, které sice na první pohled vypadají obyčejně, ale jejich číselník je naprosto fantastický. Na první pohled sice vypadá nepřehledně, ale shromažďuje hromadu informací, v nichž se člověk jen musí naučit orientovat. Tělo je z nerezové oceli, průměr ciferníku je zhruba čtyřicet milimetrů a stojí kolem osmi a půl tisíce dolarů.  

Bulgari Octo Finissimo Chronograph GMT 

Jestliže nemáte rádi extrémně masivní hodinky, zamilujete se do hodinek Bulgari Octo Finissimo Chronograph GMT. Značka Bulgari je známá tím, že dělá každým rokem tenčí a tenčí hodinky. Zmiňovaný model je opravdový unikát, mají integrovaný pásek, který se příjemně nosí. Cenově se pohybují kolem osmnácti tisíc dolarů.  

The Joseph Bulova Collection 

Trochu jiným kouskem jsou hodinky The Joseph Bulova Collection, které vypadají jako hodinky z dvacátých až čtyřicátých let. Jedná se o limitovanou edici, cenově se pohybují pouze kolem tisícovky dolarů.  

MB&F Legacy Machine Flying T 

Za 145 tisíc dolarů můžete mít hodinky MB&F Legacy Machine Flying T, které jsou z bílého zlata a plné diamantů. Jsou k dostání ve třech varinatách, vybírat si můžete z černého laku, pavých diamantů nebo čistého diamantu.